HAFTALIK BURÇ YORUMLARI: 30 MART-6 NİSAN


koç
KOÇ: Derin sezgilerle ve psikolojik etkilerle dolu hülyalı bir haftadayız sevgili Koçlar. İletişim gezegeni Pazartesi günü bilinçaltı düşünceler evinize dönüyor. Şubat ayı başlarında keşfettiğiniz temaları yeniden ele alacaksınız. Sizi meraklandırmış bir konu nihayet açıklığa kavuşacak. Ancak esas heyecan Perşembe günü Güneş’in burcunuzun yıldızlarına girmesiyle başlıyor. İlkbahar Gündönümü, bahar yenilenmesini ayağınıza getiriyor. Çiçek açmak üzere olan bir tohum gibisiniz ve bu mevsim güzelliğinizle bütün bahçeyi sarsacaksınız. Değişime hazır olun, hayat da zaten değişimden ibaret değil mi?



boğa
BOĞA: Bu hafta ilkbaharın neşesini getiriyor sevgili Boğalar. Günler muhteşem lezzetli geçecek. Öncelikle Pazartesi günü Merkür yeniden sosyla ağ kuşağınıza girerek Şubat başlarında geçtiği bölgeden bir kez daha geçecek. Arkadaşlarınızla herhangi bir acayip durum ya da gerginlik yaşadıysanız, sorunları nihayet çözebilirsiniz. Açık uçları toparlayın. O sırada umut vaat eden bir profesyonel bağlantı gibi görünen biriyle tanıştıysanız, şu anda temasa geçmenin tam zamanı. Somut şeyler ortaya çıkacak. Perşembe günü bahar resmi olarak başlıyor. İlkbahar Gündönümü, önümüzdeki dört hafta boyunca kalması için Güneş’i rüya kuşağınıza getiriyor.




ikizler
İKİZLER: Bu hafta dönüşüm rüzgarları esiyor sevgili İkizler. Değişim her zaman iyidir. Pazartesi günü yönetici gezegeniniz Merkür, Şubat ayının ilk haftasında kaldığı bölgeye geri dönüyor. Hayatınızın son beş haftasını değerlendirip sağlam adımlarla ilerlemeniz için mükemmel bir fırsat, özellikle de kariyeriniz konusunda. Kış mevsiminde kariyerinizde aksilikler olduysa, bahar ayları bunları düzeltmeniz için fırsatlar sağlayacak. Baher demişken, yenilenme mevsimi Perşembe günü resmi olarak başlıyor. İlkbahar Gündönümü, önümüzdeki dört hafta boyunca kalması için Güneş’i sosyal kuşağınıza getiriyor. Yeni bağlantılar kurun.



yengeç
YENGEÇ: Hissediyor musunuz sevgili Yengeçler? Evet, bahar gerçekten geldi, yani hayatınız değişmek üzere. Ancak önce geçtiğimiz altı haftayı değerlendirmelisiniz. Merkür gerilemesini Mart ayı başlarında bitirmişti, bu hafta da gerilemeden önce bulunduğu noktaya dönüyor. Yani Şubat’ın ilk haftasında olanlara odaklanmalısınız. Şu anda o meseleleri çözüp sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Perşembe günü İlkbahar Gündönümü baharın resmi olarak başladığını işaret ediyor ve Güneş kariyer kuşağınıza giriyor.




aslan
ASLAN: Ay ve Mars çekişiyorlar, bu da iletişim dünyasında epey bir karışıklık yaratıyor. Açık konuşmak ama bir yandan da diplomatik olmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, bugünkü gergin etki altında insanların sizi kışkırtması kaçınılmaz. Çileden çıkmadan sağduyunuzu korumayı başarırsanız bugünü de atlatacaksınız.



başak
BAŞAK: İnanmakta zorlanıyorsunuz, biliyoruz sevgili Aslanlar ama bahar neredeyse geldi. Değişiklik ve yenilenme zamanı, tabii önce geçmişinizi değerlendirmelisiniz. Merkür’ün Şubat ayının ilk haftasındaki konumuna dönmesi sayesinde gezegenler de bu çabanızı destekliyor. Altı hafta kadar geri gidin ve kış ortasında olanları, özellikle de mahremiyet ve seksle ilgili meseleleri inceleyin. Yeni bir sevgiliniz mi var? Perşembe günü baharın resmen başlamasıyla, Güneş’in macera evinizdeki varlığına hazır olacaksınız. Önümüzdeki dört hafta boyunca her şey olabilir.



terazi
TERAZİ: Bahar neredeyse geldi sevgili Teraziler, siz de bunu bekliyordunuz. Yenilenme mevsimine başlamadan önce yıldızlar sizden son zamanlardaki tecrübelerinizi gözden geçirmenizi istiyor. Bundan yaklaşık altı hafta önce hayatınızda, özellikle de gündelik programınız konusunda neler oluyordu? İletişim gezegeni Merkür Şubat ayı başlarında çalışma evinizden geçmişti. Artık projeler ve gündelik ritüeller konusuna açıklık getirip çeki düzen vermenizin vakti geldi. Bahar Perşembe günü resmen başlıyor ve ilişki kuşağınıza önümüzdeki dört hafta boyunca kalmak üzere Güneş’in sıcaklığını getiriyor. Şu anda hayatınızın en önemli konusu ortaklıklar.




akrep
AKREP: Bu hafta yeni başlangıçlar ve kesin sonlar söz konusu. Merkür, Şubat ayının ilk haftasında bulunduğu yere, yaratıcılık ve zevk evinize dönüyor. O sırada her şey, özellikle de romantik hayatınız çok kafa karıştırıcı görünmüş olabilir. Şimdi tam bir açıklığa kavuşacaksınız ama bunun için beş ya da altı hafta önce yaşadıklarınızı incelemeye vakit ayırmalısınız. Bu sayede Perşembe günü resmen başlayacak olan bahr mevsimini harika bir şekilde karşılayabilirsiniz. O gün gerçekleşecek olan İlkbahar Gündönümü, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalması için Güneş’i program evinize getiriyor. Bundan faydalanın.


yay
YAY: Yıldızlar, ilerlemeye başlamadan önce geriye dönüp bakmanızı istiyor sevgili Yaylar, o nedenle bu haftanın başlangıcını değerlendirme yapmaya ayırın. Merkür Pazartesi günü Şubat ayının ilk haftasındaki konumuna dönerek dikkatinizi yeniden ev ve aileyle ilgili konulara yöneltiyor. O alanda ters giden bir şeyler olduysa artık düzeltebilirsiniz. Zamanlama mükemmel, çünkü Perşembe günü bahar resmi olarak başlıyor ve Güneş önümüzdeki dört hafta boyunca kalmak üzere yaratıcılık ve romantizm kuşağınıza giriyor. Harika ilhamlar bulacak ve tam eğlence havanızda olacaksınız. Cüretkar davranmaktan çekinmeyin.




oğlak
OĞLAK: Bahar bu hafta başlıyor ama yeni bir mevsime atıkmadan önce kısa bir değerlendirme devresi her şeyi güzelce toparlamanıza yardımcı olacaktır. Bunun sebebi iletişim gezegeni Merkür’ün Şubat ayında gerilemeye girmeden önceki konumuna dönmesi. Beş-altı hafta önce uğraştığınız konular, özellikle de yazma, konuşma ve topluluğa hitap etme gibi meseleler tekrar gündemde. Dengesi bozulmuş olan şeyler varsa düzeltin. Perşembe günü Güneş önümüzdeki dört hafta boyunca kalmak üzere ev ve aile kuşağınızı giriyor ve bahar da resmen başlıyor.




kova
KOVA: Bahar neredeyse geldi sevgili Kovalar. Aslında Perşembe günü resmi olarak başlıyor. Ama yeni mevsimden önce, kış boyunca kaydettiğiniz gelişmeleri değerlendirmeniz, özellikle de altı hafta kadar geriye gitmeniz gerekiyor. Pazartesi günü Merkür, Şubat ayının ilk haftasındaki konumuna dönüyor ve sizden o sıralarda ortaya çıkan finansal bir meseleyle ilgilenmenizi istiyor. Artık hataları düzeltebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde İlkbahar Gündönümü geldiğinde, önümüzdeki dört hafta boyunca zihinsel kuşağınıza girecek olan Güneş sayesinde yazı ve iletişim projelerine eğilebileceksiniz.



balık
BALIK: Bu hafta her şey değişiyor, siz de astrolojik olayların tam ortasındasınız sevgili Balıklar. Bunun sebebi Merkür’ün nihayet burcunuza dönmesi. İletişim gezegeni yaklaşık beş hafta önce gerilemeye girmeden burcunuzu kısaca ziyaret etmişti. Şimdi de aynı bölgeye giriyor ve sezgilerinizi güçlendirip zihninizi keskinleştiriyor. Değerlendir ve üstünden at dönemindesiniz, o nedenle eski konuları gözden geçirin ve ilerleyin. Perşembe günü bahar geldiğinde yepyeni girişimlere, özellikle de gelirinizi artıracak projelere atılmaya hazır olacaksınız. İlkbahar Gündönümü yalnızca başlangıç. En güçlü finansal döneminiz dört hafta sürecek.


Alıntıdır:  elle.com.tr

Haftalık burç yorumlarımız her hafta düzenli olarak güncellenmektedir.

0 yorum: