YENİ TREND: ÇİZGİ

çizgili elbise
    Bahar trendleri arasında bu sezonda çizgili modelleri oldukça fazla göreceğiz. Hemen hemen bütün markaların koleksiyonlarında yer verdikleri çizgili modeller bu sezonda dolaplarımızda yerlerini alacaklar.


  Çizgi detaylarında artık enine çizgileri de görmek mümkün. Enine çizgi bizi olduğumuzdan kilolu gösterir düşüncesi artık yok oluyor sanki. Enine boyuna, kalın ince çizgiler bu sezonda her yerde görebileceğiz. Her kişinin tarzına uygun elbise, çanta, pantolon, çanta, tişört...



   Elbiselerde çizgiler daha hoş dursa da gömlek, pantolon ve eteklerde de oldukça iddialı olacağa benziyor. Ama dikkat etmemiz gereken bir nokta var çizgi kullanımda gözü yormayacak şekilde seçim yaparsak daha mantıklı olacaktır. Alt üst şeklinde düşündüğümüzde bir parça çizgili bir parçayı ise düz seçmenizde fayda var.

   Çizgilerde genelde siyah-beyaz çizgiler dikkatleri çekerken renk konusunda kendinizi özgür bırakmalısınız. Pembe, mavi, yeşil, sarı... Hem çizgiler hem de tamamlayan parçalar renkli ne de olsa. Paşa gönlünüz ne isterse onu giyin derim ben. İşte sizler için çizgili modellere bir kaç örnek:

çizgili elbiseler

çizgili modeller

çizgili model

çizgili ayakkabı

enine çizgili

çizgili pantolon

çizgili modeller

çizgili tişört

çizgili çanta

çizgili

çizgili

enine çizgili

çizgili ayakkabılar

0 yorum: