ALESSANDRA AMBROSİO'NUN KOLEKSİYONU

ambrosio ale 1


   Alessandra Ambrosio,kendi moda çizgisinin ilk ürünlerini tanıttı. Kendi markasını yaratan Ambrosio, koleksiyonunu görücüye çıkardı. Bir yaşam tarzı markası olan Ale by Alessandra, Planet Blue işbirliği ile tasarlandı ve yaratıldı. Bohem ve vintage tarzın hakim olduğu kıyafetlerle karşımıza çıkan Alessandra Ambrosio, koleksiyonuna ait parçaları kendisi giyerek tanıttı.



ambrosio ale 2


  Brezilya doğumlu Ambrosio, "Kendi markamdaki kıyafetleri piyasaya sürmek için buradan daha iyi bir yer düşünemiyorum." dedi. California'ya taşındığından beri Planet Blue hayranı olduğunu söyleyen Ambrosio, markanın otantik bohem plaj enerjisini göz önünde bulundururak ilk koleksiyonu için Planet Blue ile işbirliği yaptığını söyledi.
  
ambrosio ale 3


Klasik stilden esinlenerek hazırladığı koleksiyonunda rahat modellere yer veren ünlü modelin koleksiyonu düşük omuz elbiselerden, yün kaftanlardan ve yüksek belli şortlardan oluşuyor.



   İş dünyasına ilk adımı atan Ambrosio, mankenliğe de devam edeceğini ama mankenliği bıraktığında moda tasarımcılığı ile yolunu sürdüreceğinin de altını çizdi. Kendi moda imparatorluğu kurma hayalinin de olduğunu sözlerine ekledi.

  Kendisine moda imparatorluğu kurma hayalinde başarılar diliyorum.


Alessandra_Ambrosio_Ale_1

Alessandra_Ambrosio_Ale_2

Alessandra_Ambrosio_Ale_3

Alessandra_Ambrosio_Ale_4

Alessandra_Ambrosio_Ale_5

Alessandra_Ambrosio_Ale_6

Alessandra_Ambrosio_Ale_7

Alessandra_Ambrosio_Ale_8

0 yorum: